Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksAardbeving Molukken, Indonesie: calamiteit vastgesteld

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Aardbeving Molukken, Indonesie: calamiteit vastgesteld

Vrijdag 4 oktober 2019
De Calamiteitencommissie heeft voor de aardbevingen op de Molukken, Indonesie, een calamiteit en uitkeringsvatbare situatie vastgesteld.

​De Calamiteitencommissie heeft naar aanleiding van de aardbeving op de Molukken, Indonesië op 26 september 2019 (08:46 uur lokale tijd, t.o.v. Nederland +7 uur) de volgende besluiten genomen:

  • Vaststelling van een calamiteit (op basis van een natuurramp) op 26 september 2019 voor die delen van de Molukken, Indonesië die werden getroffen door een aardbeving;
  • Vaststelling van een uitkeringsvatbare situatie van 26 september 2019 tot en met 4 oktober 2019 als gevolg van deze calamiteit voor die delen van de Molukken, Indonesië waar de aan het fonds deelnemende reisorganisatoren als gevolg van genoemde calamiteit niet langer in staat waren hun verplichtingen uit de reisovereenkomst na te komen.

Lees het volledige bericht en uitvoeringsinstructie van het Calamiteitenfonds bij de reisinformatie voor Indonesië (Calamiteitenfonds) of op de website van het Calamiteitenfonds.