Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVerdien jij de ‘Sustainable Travel Award’ 2020?

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Verdien jij de ‘Sustainable Travel Award’ 2020?

Woensdag 16 oktober 2019
De nationale prijs voor duurzame projecten en initiatieven in de reisbranche, de ‘Sustainable Travel Award’, wordt weer uitgereikt; maar aan wie? Heb je of ken je projecten en initiatieven die positief bijdragen aan de balans van people, planet & profit? Schrijf ze in en doe mee!

De projecten, die de positieve impacts van toerisme vergroten of de negatieve impacts terugdringen, mogen te maken hebben met de keten en/of de bestemming. Maar waar het uiteindelijk om draait is het creëren van betere plekken voor inwoners en bezoekers (vakantiegangers). Meld jouw initiatief of dat van een ander -voor 1 december- aan door slechts vier vragen te beantwoorden!  

BH TM.png 

Wie kan er mee doen?                                                                             
Iedere partij binnen de reissector of daaraan gerelateerd kan meedoen. Reisorganisaties, (zaken)reisagenten, accommodaties, vervoerbedrijven, excursieaanbieders, bestemmingen, ICT- bedrijven, onderwijsinstellingen; allemaal kunnen ze deelnemen om de felbegeerde award in de wacht te slepen. Deze award  is een initiatief van ANVR en Travmagazine in samenwerking met de Vakantiebeurs en het MVO Netwerk Toerisme.

Hoe doe je mee?
Heel makkelijk, door de 4 onderstaande vragen te beantwoorden:

1. Wat is de doelstelling, inhoud, werkwijze en tijdpad van het initiatief?

2. Welke zijn de specifieke aspecten die laten zien dat het innovatief toonaangevend en uniek is als het gaat over ‘duurzaam toerisme/reizen’ én in welke mate wordt gedragsverandering bewerkstelligd voor de gasten, medewerkers, leveranciers, partners en de bestemming?

3. Hoe maakt dit initiatief deel uit van jullie bredere duurzaamheidsbeleid? Kun je nog andere succesvolle voorbeelden noemen van duurzaamheidsinitiatieven die inmiddels binnen dat beleid zijn uitgezet?
Zijn jullie al eerder onafhankelijk erkend voor jullie duurzaamheidsprestaties (bijv. Travelife of anders)

4. Waarom vind je dat deze inzending de 'Sustainable Travel Award 2020' verdient?

Meer weten?
Download de formulieren hier 
of mail naar betterholidays@anvr.nl
Schrijf je in en doe mee!