Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksToelichting op vragen bedrijfscertificaat

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Toelichting op vragen bedrijfscertificaat

Donderdag 31 oktober 2019
De ANVR ontvangt leuke, spontane en enthousiaste reacties op het bedrijfsgebonden certificaat dat zij heeft gemaakt voor àlle reisondernemingen, handelsnamen en filialen. Maar … toch zijn er nog verschillende vragen en ontvangen wij goede suggesties. Dus hierbij verhelderen wij graag nog een en ander.

Naar wie is die mail met brief gestuurd?
De brief met de betreffende link naar jullie digitale bedrijfscertificaat is verzonden naar de contactpersoon van jouw organisatie voor de ANVR.

Waar vind ik mijn eigen bedrijfscertificaat of dat van mijn handelsnamen en/of filialen?
Maar wil je zelf een kijkje nemen, ga dan naar www.anvr.nl (Home). Typ onder het kopje 'Wie zijn er lid van de ANVR?' de naam van jouw organisatie, jouw handelsnaam of jouw filiaalnaam in en druk op 'start zoeken'.
Je komt dan uit op de pagina waar jouw (organisatie, handels- of filiaal) naam staat. Klik op Certificaat en je kunt die link plaatsen op jouw eigen website achter het clickable (nieuwe!) ANVR-logo, zodat de consument ziet wat jij hem allemaal te bieden hebt.

Hoe kan ik wijzigingen of mijn -nieuwe- logo doorgeven?
Mail deze onder vermelding van je ANVR-lidnummer naar secretariaat@anvr.nl  
Stuur je ons een nieuw, ander bedrijfslogo? Doe dat dan in een jpg-bestand!

Wij zullen alle suggesties die zijn gedaan -zoals certificaat in diverse talen, certificaat specifiek voor zakenreisbedrijven en andere- graag inventariseren, zodat wij in de komende tijd hieraan kunnen werken.