Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksMarketeer ANVR

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Marketeer ANVR

Maandag 11 november 2019
Ben jij een allround Marketeer met kennis van SEA, SEO campagnes en branding en media. Dan zoeken wij jou!

Vacature

Als Marketeer bij ANVR krijg je de opdracht om ons merk meer bekendheid te geven bij de consument. Je bent continu op zoek naar kansen om de ANVR nog beter op de kaart te zetten. Je ontwikkelt, bewaakt en versterkt het merk via alle mogelijke marketingcommunicatie instrumenten. Dit kan zowel op structurele, als actiematige basis in samenwerking met de verschillende collega's. Hierbij zal je op strategische niveau het beleid moeten ontwikkelen maar zie je tegelijkertijd de uitdaging om de ontwikkelde strategie hands-on uit te voeren. Je herkent kansen, vertaalt deze naar concrete acties en zorgt voor draagvlak. Je weet op creatieve manier het optimale uit het beperkte budget te halen.

Als Marketeer draag je bij aan de doelstelling 'Het bundelen van krachten van de aangesloten leden om de gemeenschappelijke sociaaleconomische belangen te behartigen, zodat de ANVR als organisatie nationaal en internationaal een toonaangevende plaats inneemt als vertegenwoordiger van de reisbranche'.

Je krijg de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid als Marketeer. Je werkt nauw samen met de communicatiemanager en de persvoorlichter. Samen bouw je een netwerk op met marketeers over de hele reiswereld.

Waar kom je te werken?

De ANVR is de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Dit is een branchevereniging die de belangen behartigt van reisorganisatoren. Maar ook voor de consument is de ANVR van belang. Als jij je reis boekt bij een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, biedt dit een aantal zekerheden bijvoorbeeld over de kwaliteit van de reisbegeleiding en nette afhandeling van klachten. Ook weet je zeker dat je je geld terugkrijgt als de reisorganisatie failliet gaat. Op dit moment zijn er circa 300 leden (reisagenten, touroperators, en zakenreizen) aangesloten bij de ANVR. De leden van de ANVR staan centraal bij het vaststellen van het beleid voor de brancheorganisatie. Het ANVR-bestuur wordt door de leden samengesteld uit vertegenwoordigers van de leden en wordt ondersteund door het secretariaat. Veel leden zijn actief in overlegplatformen, commissies en projectgroepen, die ook het bestuur advies geven.

Functie-eisen

Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en hebt daarin een helikopterview. Je bent daarbij een sterke sparringpartner voor verschillende stakeholders. Je herkent kansen, vertaalt deze naar concrete acties en zorgt voor draagvlak. Je weet op creatieve manier het optimale uit het beperkte budget te halen. Je hebt een proactieve houding, je bent zelfstandig en toont initiatief. Ook ben je flexibel, stressbestendig en uiteraard collegiaal. Je bent communicatief sterk en weet een boodschap over te brengen op zowel een individu als op een (grote) groep. Je bent een geboren netwerker en weet vakgenoten over de hele wereld te vinden.

Daarnaast neem jij de volgende ervaring met je mee:

 • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van SEA, SEO campagnes, branding en media;
 • Je hebt aantoonbaar HBO+ niveau;
 • Ervaring binnen brancheorganisatie of andere vereniging is een pre;
 • Je hebt oog voor verschillende belangen;
 • Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen.

Arbeidsvoorwaarden

De ANVR biedt je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • Je krijgt een meer dan marktconform salaris, passend bij je ervaring en ambities;
 • Je hebt de ruimte zelf te kiezen of je 32, 36 of 40 uur wilt werken;
 • Je krijgt de flexibiliteit zelf je uren in te delen;
 • Je kunt vaak thuiswerken als je wilt, maar zien je graag wel ook af en toe op kantoor;
 • Je werkt voor de reisbranche, dus bijna 5 weken vakantie en een dikke week ADV zijn mooi meegenomen;
 • Je hoort in de pers vaak gedoe over pensioenen: bij de ANVR hebben we al een moderne en toekomstbestendige DC-pensioenregeling;
 • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, maar we hopen natuurlijk dat je langer blijft.  

Meer informatie

Voldoe je aan de functie-eisen, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de mail aan fradstake@anvr.nl. We nemen alle sollicitaties in behandeling die we binnenkrijgen tot 5 december a.s.

Voor meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Frank Radstake, via mail op fradstake@anvr.nl of per telefoon op 035-5433421

De eerste gespreksronde staat gepland voor 16 en 19 december 2019.

Acquisitie n.a.v. deze vacature kunnen we ons best voorstellen, maar gaan we niet op in!