Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksBeste Reisidee Start-ups? Schrijf je voor 1 december in

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Beste Reisidee Start-ups? Schrijf je voor 1 december in

Donderdag 8 november 2018
Ben of ken jij een start-up met het Beste Reisidee van 2019? ANVR, Emerce, de Vakantiebeurs en Travel Impact Lab zijn op zoek naar innovatieve start-ups die zich bezighouden met een (of meer) van de pijlers van Travel Tomorrow: sustainability, technology en customer experience. Inschrijven kan uiterlijk tot 1 december 2018.

Ben jij maximaal anderhalf jaar bezig, heb je een geniaal idee of concept en wil je dat presenteren aan een vakkundige jury en een zaal vol potentiële investeerders? Doe dan mee aan het Beste Reisidee 2019. Vul het formulier in en vertel ons alles over je start-up.

Ben je zelf  geen start-up maar ken je er wel een met een goed Reisidee. Geef dit dan door via traveltomorrow@anvr.nl. We nemen dan graag contact op met deze start-up.

Kanshebbers worden uitgenodigd voor een pre-pitch op 13 december waarna je hoort of je tot de drie start-ups behoort die tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op woensdag 9 januari  van 13.15 – 14.15 hun idee aan de reiswereld mogen presenteren.

De winnaar krijgt niet alleen de eretitel Beste Reisidee 2019, maar ook een stand op de Vakantiebeurs, publiciteit op Emerce.nl, een interview in Reiswereld en drie coachingsessies van Travel Impact Lab. 
Beste reisidee.jpg