Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder: inzending Beste Reisidee voor 2020

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder: inzending Beste Reisidee voor 2020

Maandag 11 november 2019
ANVR, Emerce, Vakantiebeurs en Travel Impact Lab zijn op zoek naar innovatieve ideeën! Heb jij een geniaal idee of concept? En haakt dat aan bij sustainability, technology en/of customer experience, één van de pijlers van Travel Tomorrow? Doe dan mee aan het Beste Reisidee 2020 en schrijf je voor 1 december in!

                               TT.jpg 

Iedereen -ook jij- kan meedoen; zolang je maar een innovatief reisidee hebt. Stuur je reisidee in en daaruit worden 6 ideeën geselecteerd en uitgenodigd voor de halve finale op 12 december.

En word je dan gekozen tot een van de drie finalisten, dan ligt de reiswereld aan je voeten, want tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op 15 januari mag je jouw idee presenteren aan een vakkundige jury, een zaal vol potentiële klanten en niet te vergeten investeerders.  

Vul het formulier in, vertel ons alles over je innovatieve idee en wie weet heb jij wel het Beste Reisidee!

Wat kun je winnen?
Naast het dragen van de eretitel 'Beste Reisidee 2020', krijg je op Vakantiebeurs 2021 ook een eigen stand, heb je gratis toegang tot coaching- en brainstormsessies, masterclass, Travel events en gratis publiciteit op www.anvr.nl, www.emerce.nl en www.vakantiebeurs.nl  

En je hebt het stokje dan overgenomen van FlyGRN, een boekingsplatform voor milieubewuste reizigers, dat vorig jaar deze titel in de wacht heeft gesleept.