Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLAATSTE KANS INSCHRIJVEN BESTE REISIDEE 2020

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
LAATSTE KANS INSCHRIJVEN BESTE REISIDEE 2020

Dinsdag 26 november 2019
Laatste kans voor het inzenden van je innovatieve Beste Reisidee 2020. ANVR, Emerce, Vakantiebeurs en Travel Impact Lab zijn op zoek naar geniale ideeën of concepten die aanhaken bij sustainability, technology en/of customer experience. Maakt niet uit of je een bestaand bedrijf of startup bent. Het gaat om het Beste Reisidee 2020 en dat je je inschrijft voor 1 december in!

TT.jpg

 

Iedereen -ook jij- kan meedoen; zolang je maar een innovatief reisidee hebt. Stuur je reisidee in en daaruit worden ideeën geselecteerd en uitgenodigd voor de halve finale op 12 december.

En word je dan gekozen tot een van de drie finalisten, dan ligt de reiswereld aan je voeten, want tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op 15 januari mag je jouw idee presenteren aan een vakkundige jury, een zaal vol potentiële klanten en niet te vergeten investeerders.  

Vul het formulier in, vertel ons alles over je innovatieve idee en wie weet heb jij wel het Beste Reisidee!

Wat kun je winnen?
Naast het dragen van de eretitel 'Beste Reisidee 2020', krijg je op Vakantiebeurs 2021 ook een eigen stand, heb je gratis toegang tot coaching- en brainstormsessies, masterclass, Travel events en gratis publiciteit op www.anvr.nl, www.emerce.nl en www.vakantiebeurs.nl