Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksPresentaties ANVR-Congres Belfast beschikbaar!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Presentaties ANVR-Congres Belfast beschikbaar!

Dinsdag 26 november 2019
Inmiddels ligt het ANVR-Congres 2019, met als thema 'Een wereld te winnen', achter ons en zijn ook de 200 in Belfast aanwezige reisprofessionals weer druk in de weer met hun dagelijkse werkzaamheden. De door sprekers beschikbare presentaties staan inmiddels op de website van de ANVR; dus lees deze nog eens rustig na!

​Was je erbij en wil je de presentaties nog eens nalezen om te kunnen gebruiken binnen je organisatie? Kijk op www.anvr.nl en download de presentaties van sprekers die deze beschikbaar hebben gesteld.
Was je er niet bij, en wil je weten wat je hebt gemist? Dan zijn de presentaties misschien iets moeilijker te volgen, maar kijk gerust, en wie weet ben je er een volgende keer zelf bij.

Natuurlijk hopen we dat de congresdeelnemers terugkijken op een geslaagd congres. Maar het helpt als je jouw opmerkingen, suggesties en wensen wilt delen met ons. De enquête is je vandaag toegestuurd, dus nu het congres nog vers in je geheugen ligt, vragen we je jouw mening te delen met ons, zodat wij een volgend congres rekening kunnen houden met de wensen en suggesties die er leven.