Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksANVR-Congres Belfast scoort een 8; netwerkmomenten belangrijk!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR-Congres Belfast scoort een 8; netwerkmomenten belangrijk!

Maandag 16 december 2019
Van 21 t/m 24 november was het voor velen onbekende Belfast de bestemming van het ANVR-Congres 2019. Met als thema 'Een wereld te winnen' hebben de bijna 200 deelnemers, sponsoren, sprekers en media deze Noord-Ierse stad beter leren kennen, en ook elkaar! Maar wat vonden zij ervan? Store Support zocht het uit!

Congres_logo_web.jpg
Uit het deelnemerstevredenheidsonderzoek dat Store Support verzorgt, blijkt dat de congresgangers vooral de netwerkmogelijkheden tijdens het congres erg belangrijk vinden, "omdat het een goede manier is je collega's uit de brede reisbranche te ontmoeten'.
Het gehele congres is dan ook met een 8 (nog) beter beoordeeld dan verleden jaar.
Maar liefst 38% gaf een 9 of 10 op de vraag of je dit congres zou aanbevelen bij derden en 56% beantwoordde deze vraag met een 7 of 8. 
Enkele reacties zijn "Goede inspirerende sprekers die elkaar in hoog tempo afwisselen", "De contacten, goede sfeer en de goede organisatie". Maar ook kritische noten als "(nog) Meer ruimte voor interactiviteit", "Meer praktijkvoorbeelden" zijn opmerkingen waarmee de organisatie volgende keer rekening zal houden.

De columns van Arjen van Hijum, relativerend en gedurfd, aan het eind van een congressessie scoorde ook dit jaar hoog (9). Maar ook Paul Iske (Briljante mislukkingen) wist zijn publiek te boeien (9), gevolgd door Lammert Kamphuis en Luud Berings die de deelnemers tevens aanzette tot interactie. Dat interactie werd gewaardeerd, blijkt uit de cijfers: 67% gaf een voldoende tot goed. Maar de praktijk leert toch dat 'het achterste van je tong laten zien' een aantal deelnemers een stap te ver is.

Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland, heeft duidelijk een goede indruk achtergelaten bij de deelnemers. The Grand Central Hotel, waar de congresgangers verbleven, scoorde een 8,8. Het welkomstdiner, aangeboden door Noord-Ierland in het Titanic Belfast op de eerste congresavond, wisten de congresgangers te waarderen met een 8,5. De overige maaltijden zijn met een 6,9 helaas minder gewaardeerd. Met de excursies liep het prima (8) en velen vonden het verrassend wat zij beleefden die middag.

Frank Oostdam, directeur ANVR: "Al met al een zeer succesvol congres, met aandachtspunten voor een volgende keer, tevreden deelnemers, en een fantastische organisatie van GI Travel. Uiteraard willen we de sponsors en mediapartners bedanken, want zonder hen staat er geen congres. En dat terwijl maar liefst 93% van de deelnemers verwacht volgend jaar weer deel te nemen. Dat biedt ons de kans om een mooie bestemming en goede sprekers te zoeken."