Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksJe komt toch ook naar de finale ‘Beste Reisidee 2020’?

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Je komt toch ook naar de finale ‘Beste Reisidee 2020’?

Dinsdag 17 december 2019
Tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs, woensdag 15 januari van 13.00 tot 14.00 uur, strijden de innovatieve startups GoHere, Happyslider en Via Ella in de finale. Wie gaat er met de titel, eer en prijs van het ‘Beste Reisidee 2020’ vandoor? Deze drie meest innovatieve ideeën en succesvolle, actuele praktijkcases binden met elkaar de strijd aan. ANVR-directeur Frank Oostdam trapt af, waarna de finalisten zich presenteren aan het publiek en een jury van drie zeer ervaren (reis)ondernemers. Daar wil je toch bij zijn? Kom naar deze spannende finale.

​Met je vakkaart voor de Vakantiebeurs ben je op de 15e van harte welkom.
Deze finale vindt tijdens de Vakantiebeurs plaats in het Experience theater in hal 11.  

Wie is wie?

Go here Vakantiegangers willen ultieme reiservaringen beleven in korte tijd, maar weten de leukste verborgen plekken niet te vinden. GoHere biedt reisorganisaties de mogelijkheid om een eigen professionele app te lanceren, met eigen tips, voor eigen klanten. In eigen huisstijl, volgens het bewezen concept van GoHere en voor een vast bedrag per maand. Gebruikers kunnen eigen tips toevoegen, tips van vrienden zien en vragen om meer tips!

Happyslider Vakantiegangers die geen vragenlijsten of enquêtes meer invullen? Ken je dat? Volgens Happyslider kan dit verleden tijd zijn. Met de inzet van Happyslider kan het klantsentiment voor touroperators, campings en hotels zeer fijnmazig realtime gemeten worden (denk hierbij aan beoordeling op kamernummer). Door meer data te genereren, kan er sterk gestuurd worden op verbeteringen en kan er zelfs direct bijgestuurd worden om de ervaring te verbeteren. Het 'doen' van een Happyslider is een compleet nieuwe ervaring voor de reiziger. Sneller, leuker en intuïtief en van offline naar online.

Via Ella Is een online reisplatform voor maatwerkreizen waarbij het hele proces (van aanvraag, tot kwalificatie, compilatie van aanvraag voor reisaanbieder en communicatie) geautomatiseerd is. Dit zorgt voor een snel klantproces waarin zowel de klant als de aanbieder direct weet waar hij/zij aan toe is. Ook kan het platform tijdens de online-intake de klant heel doelgericht helpen bij het concretiseren van de reisplannen. Het volledig digitale proces levert daarnaast veel datapunten op zodat het klantproces gepersonaliseerd kan worden en het boeken van een complexe rondreis een plezierige ervaring wordt in plaats van een tijdrovende klus.

Jury
De jury bestaat uit reisondernemer en investeerder Louis Frankenhuis, reisondernemer Steven van der Heijden en ondernemer Niels de Greef.

Initiatiefnemers
De wedstrijd is een initiatief van ANVR's Travel Tomorrow, Emerce, Travel Impact Lab en de Vakantiebeurs.

Wil je weten wie er wint? Zorg dat je erbij bent op 15 januari!