Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksUitnodiging: Startbijeenkomst samenwerking pilot Blockchain

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Uitnodiging: Startbijeenkomst samenwerking pilot Blockchain

Woensdag 8 januari 2020
Op 12 februari organiseren we een startbijeenkomst, want ANVR’s Travel Tomorrow gaat komende jaren samenwerken met het lectoraat Blockchain van Saxion Hogescholen. Samen met aangesloten reisondernemers willen we de branche innoveren door gebruik te maken van blockchaintechnologie. Houd dus deze datum vrij!

blockchain-3585482_1920 (002).jpg

Foto credit © Pete Linforth via Pixabay

Het lectoraat Blockchain van Saxion Hogescholen doet samen met verschillende werkvelden interdisciplinair onderzoek naar blockchain en ontwikkelt methoden en tools voor blockchaintoepassingen en implementatie. In 2019 is er een promotieonderzoek gestart naar blockchaintoepassingen in de reisbranche.

In 2018 bleek uit het rapport over kunstmatige intelligentie en blockchain al dat deze technologie de potentie heeft om de reisbranche op z'n kop te zetten. Dit zagen we ook terug in de animo voor de in 2018 georganiseerde Travel Tomorrow's Meetup over Blockchain-technologie https://www.anvr.nl/presentaties/Travel-Tomorrow/informatie.aspx?onderwerp=Blockchain. Nu lijkt de tijd rijp om deze verkenning en initiatieven te vertalen naar praktijktoepassingen voor de branche en deze in een pilot te ontwikkelen en implementeren. Dit doen we graag met jou en voor al onze leden.

Daarom organiseren we op 12 februari een startbijeenkomst waarin we met elkaar de route gaan uitzetten. Dit willen we doen met een groep van zo'n tiental ondernemers en het lectoraat Blockchain van Saxion.

We nodigen iedereen van harte uit om je interesse in deelname aan deze groep kenbaar te maken door vóór 1 februari dit te melden via traveltomorrow@anvr.nl. Hierna volgt  een uitgebreidere uitnodiging voor 12 februari.

Wat: Startbijeenkomst samenwerking pilot Blockchain

Wanneer: 12 februari van 09.30 uur tot 11.30 uur

Waar: ANVR, Storkstraat 24, Leusden

Doel: kennismaking, verkennen branchebehoefte, keuze pilot en uitzetten route

Aanmelden: vóór 1 februari via traveltomorrow@anvr.nl

Meer informatie over lectoraat Blockchain: https://www.saxion.nl/onderzoek/meer-onderzoek/blockchain