Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLinks Reizigersvoorwaarden geactualiseerd

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Links Reizigersvoorwaarden geactualiseerd

Donderdag 16 januari 2020
Voor het gemak van online boekingen en correct doorgeven van de toepasselijke actuele voorwaarden zijn de vaste links voor de ANVR-Reizigersvoorwaarden tijdig aangepast. Wat betekent dit als je gebruik maakt van deze links?

                                   Brochure_2020_156x184.jpg
Zowel de full colour versie - www.anvr.nl/anvr-brochure.pdf - als ook de printversie – www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf - zijn op 1 januari 2020 geactualiseerd. Deze vaste links worden o.a. gebruikt bij online boekingen en in adviesteksten en moeten daarom de versie bevatten die op de boekingsdatum geldig is. Er zijn geen aanpassingen in de reizigersvoorwaarden.

Wij constateren dat er leden zijn die nog gebruik maken van oude links naar o.a. consumentenvoorwaarden die voor 1 juli 2018 van toepassing waren. Om te voldoen aan de wettelijke regels adviseren wij om de actuele vaste links te gebruiken en tevens de hiervoor opgestelde adviesteksten ter bevestiging van boekingen te gebruiken.  

In deze adviesteksten zijn ook de links naar de Engelse, Duitse en Franse versies aangepast aan 2020.

Op het ledendeel van www.anvr.nl (MIJN ANVR – achter inlog) vind je de downloads van 3 formaten (full colour HR en LR en een printversie in zwart-wit) bij het onderwerp ANVR Brochure.
Reizigers vinden de nieuwe brochure via 'Publicaties', bovenaan de homepage.
Bij het onderwerp ANVR Reizigersvoorwaarden vind je in de downloads een pdf- en word document van de Reizigersvoorwaarden 2020 in de U-vorm.