Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksNieuwe coaching workshops Travelife certificering

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Nieuwe coaching workshops Travelife certificering

Maandag 20 januari 2020
De verwachtingen en eisen in de reiswereld omtrent duurzaamheid komen steeds hoger te liggen. Als reisorganisatie is het essentieel dat je de prestaties op het gebied van verantwoord reizen blijft verbeteren. Travelife is een eenvoudig inzetbaar training-, management-, en certificeringsinitiatief dat reisorganisaties helpt bij het managen en verbeteren van sociale en milieuaspecten opdat die aansluiten bij de gestelde duurzaamheidsstandaarden.

Coaching workshops

In oktober heeft duurzaamheidsconsultant Anne de Jong twee Travelife coaching sessies geleid op het ANVR-kantoor.
15 enthousiaste reisorganisaties hebben hieraan mee gedaan en de reacties én resultaten zijn erg positief! Bijna alle deelnemers hebben het volledige Partner rapport online ingevuld tijdens de sessie en zijn met een praktische to-do lijst naar huis gegaan.
          DTO-ers.jpg
Foto: Reisorganisaties D=rt Groep, Estivant Vakanties, Explore More en Footprint Travel hebben op Vakantiebeurs 2020 hun Travelife partner bedrijfscertificaat ontvangen o.b.v. hun duurzaamheidsprestaties.

Paulien, Footprint Travel:
"De Travelife coaching sessie is echt een heel goed idee. Een hele dag om ongestoord het Travelife Partner programma door te lopen. Met Anne van Travelife die rondloopt voor advies op maat. Vragen waarvan ik eerder dacht "dit is niet van toepassing of werkt net anders bij ons" en waar het invullen al jaren op stagneerde, zoefde ik nu doorheen. Op deze manier kost het zoveel minder moeite en energie. Nu alleen nog een middag vrijmaken om de bijlagen erbij te zoeken en dan is het klaar!"

Save the date!
Wil je ook onder begeleiding snel en doelgericht Travelife partner of Certified worden? Op donderdag 9 en dinsdag 14 april organiseren we weer een eendaagse coaching sessie. Deze is gratis voor ANVR-leden die Travelife-lid zijn of worden, Deze dag vindt plaats op ANVR-kantoor Storkstraat 24, Leusden. Meld je nu snel aan! anne@fairsayari.com

1-op-1 coaching
Liever nog sneller klaar én op eigen locatie blijven? Kies dan voor de 1-op-1 coaching sessie waarin je samen met Anne door de volledige rapportage gaat.

Meerdere reisorganisaties gingen je voor en 95% is na deze sessie zo goed als klaar voor Travelife Partner en in een enkel geval zelfs Travelife Certified.

Kosten voor ANVR leden voor een 1-op-1 coaching dag plus telefonisch advies naderhand: €360,00.

Meer informatie
Voor meer informatie en voorwaarden over Travelife en coaching kun je Anne mailen op: anne@fairsayari.com of lees deze blog.

Voor informatie over Better holidays en verantwoord toerisme kun je onze website   https://www.anvr.nl/mijnanvr/verantwoord-toerisme/default.aspx bekijken. Voor vragen kun je terecht bij Gerben Hardeman ghardeman@anvr.nl.