Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksTanja Stanoevska nieuwe bestuurder Reiswerk Pensioenen namens werkgevers

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Tanja Stanoevska nieuwe bestuurder Reiswerk Pensioenen namens werkgevers

Dinsdag 28 januari 2020
Toezichthouder De Nederlandse Bank (DNB) heeft ingestemd met de voordracht door de ANVR van Tanja Stanoevska als bestuurder van Reiswerk Pensioenen namens werkgevers in de reisbranche. De benoeming gaat onmiddellijk in en geldt voor een periode van 3 jaar. Stanoevska neemt de plaats in van José Suarez Menendez. De andere bestuurders namens werkgevers zijn Arnold Jager en Hugo Nieuwenhuijse.

​'We zijn blij met de benoeming van Tanja als bestuurder van Reiswerk Pensioenen. Zij is een zeer ervaren bestuurder met een specialisatie in risicomanagement. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het professionaliseren van het bestuur van werkgeverszijde van Reiswerk Pensioenen. Met de komst van Tanja hebben we dat proces voor nu afgerond", zegt Frank Radstake, bij de ANVR verantwoordelijk voor sociaal beleid.    

Even voorstellen
Graag wil ik me aan u voorstellen omdat ik sinds januari 2020 toegetreden ben tot het bestuur van het pensioenfonds Reiswerk Pensioenen namens de werkgevers. Ik ben Tanja Stanoevska, een pensioenprofessional met een financieel economische achtergrond aangevuld met diverse pensioenopleidingen. Mijn expertise is risicomanagement, opgedaan door jarenlange ervaring bij banken en pensioenfondsen. Bij Reiswerk Pensioenen ga ik daarom ook de wettelijke rol van sleutelfunctiehouder risicobeheer vervullen. 

Het bestuur van het pensioenfonds is verantwoordelijk voor een goed pensioen voor werknemers, gepensioneerden en oud-werknemers. Centraal bij ieder bestuursbesluit staat de evenwichtige belangenafweging van alle stakeholders, namelijk (gewezen) deelnemers, gepensioneerden en werkgevers. Het pensioenfonds heeft te maken met diverse uitdagingen en er zullen besluiten genomen moeten worden met grote impact op de stakeholders. Juist daarbij is de evenwichtige belangenafweging en beheerste bedrijfsvoering van cruciaal belang. Samen met de overige bestuurders zal ik me hiervoor blijvend inzetten.