Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMasterclass ‘Impact Maken’ in een dag

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Masterclass ‘Impact Maken’ in een dag

Zondag 9 februari 2020
Steeds meer gaat het over impact. Maar wat is het? En wanneer doe je het goed? Wil je met jouw organisatie (meer) impact maken? Vraag je je af hoe je de gemaakte impact moet meten? Dan mag je Impact in One Day niet missen. Op 20 maart 2020 organiseert Impact Centre Erasmus (ICE) een speciale masterclass over impact. In één dag leer je hoe je met jouw organisatie door andere wijzen van denken en business modellen meer maatschappelijke impact kunt maken. Het belooft een intensieve dag te worden van veel kennis, opdrachten, best practices en briljante mislukkingen.

​Impact in One Day biedt inzicht in hoe je impact kan maken, welke businessmodellen er zijn, hoe deze in de praktijk worden toegepast en wat voorbeelden van een impactstrategie zijn, wat valkuilen zijn, wat impactmeten is. Het is een informatieve en intensieve dag die vorig jaar met een 8 werd beoordeeld en als eerlijk en inspirerend werd ervaren. De editie 2020 kent onder meer de volgende sprekers: prof dr Karen Maas, aanjager Kees Klomp, bestuurssecretaris van familiebedrijf Vebego Niel Cortenraad, Diana Visser van multinational Corbion, Ine Stultjens van Koninklijke Auping en sociaal ondernemer Rodney Nikkels van Chocolademakers. Naast kennis en mooie voorbeelden uit de praktijk ook een goede gelegenheid om kennis uit te wisselen, vragen te stellen en te netwerken.

 ANVR-leden kunnen meedoen voor het speciale relatietarief van 495 €. Wil je meedoen? Meld je dan aan via ghardeman@anvr.nl

NB. Bij meer dan 3 aanmeldingen krijgen we nog een extra korting die over de deelnemers verdeeld gaat worden.

Voor meer informatie: www.ImpactinOneDay.nl.