Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVoortgang KLM en NDC : nog geen overeenstemming met GDS'en

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Voortgang KLM en NDC : nog geen overeenstemming met GDS'en

Maandag 2 maart 2020
In ons bericht van 18 februari hebben wij je geïnformeerd over de ontwikkelingen ten aanzien van de NDC Transition Agreement (NTA) tussen KLM, agenten en CRS'en dat afloopt per 1 april 2020. Tevens hebben wij je aangegeven dat we begin maart met een update zouden komen.

KLM heeft ons inmiddels laten weten dat er (nog) geen overeenstemming is met de GDS'en. Wel wordt de huidige NTA doorgetrokken tot eind juni.
De onderhandelingen gaan wel verder. De ANVR heeft bij KLM aangegeven dat het niet bereiken van overeenstemming vóór eind juni, voor een aantal agenten (forse) consequenties heeft. De ANVR heeft een dringend beroep gedaan om tot overeenstemming te komen met de GDS'en. Eenzelfde boodschap zal door de ANVR overigens tevens neergelegd worden bij de GDS'en. Het technisch  overleg van ANVR met KLM over de specs van de AF/KL NDC gaat gewoon verder.
Zodra wij meer informatie hebben, informeren wij de leden direct. Anders volgt in de tweede helft van mei een update en nader advies aan de leden.