Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksWorkshops Travelife certificering

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Workshops Travelife certificering

Donderdag 5 maart 2020
Travelife is een eenvoudig inzetbaar training-, management- en certificeringsinitiatief dat reisorganisaties helpt bij het managen en verbeteren van sociale en milieuaspecten en aansluiten bij de gestelde duurzaamheidsstandaarden. De verwachtingen en eisen binnen de reiswereld omtrent verantwoord reizen (duurzaamheid) komen steeds hoger te liggen.

Al eerder heeft Anne de Jong Travelife coaching sessies geleid op het ANVR-kantoor met als resultaat 15 enthousiaste reisorganisaties die met een praktische to-do lijst thuis aan de slag zijn gegaan.  
Want als reisorganisatie is het essentieel dat je de prestaties op het gebied van verantwoord reizen blijft verbeteren.

Workshop
Deze sessies gemist?  Niets aan de hand!
Wil jij ook onder begeleiding in 1 dag snel en doelgericht Travelife partner of Certified worden?
Op donderdag 9 en op dinsdag 14 april organiseren we weer een ééndaagse coaching sessie. Deze is geheel gratis voor ANVR-leden die Travelife-lid zijn of worden en vindt plaats op ANVR-kantoor, Storkstraat 24, Leusden.
Meld je snel aan via anne@fairsayari.com.   

1-op-1 coaching
Wil je nog sneller én op eigen locatie blijven?
Kies dan voor de 1-op-1 coaching sessie waarin je samen met Anne door de volledige rapportage gaat. Meerdere reisorganisaties gingen je al voor en 95% is na deze sessie zo goed als klaar voor Travelife Partner en in een enkel geval zelfs Travelife Certified.
Kosten voor ANVR-leden voor deze 1-op-1 coachingdag plus telefonisch advies naderhand bedraagt slechts €360,00.

Meer informatie
Wil je meer weten over Travelife en coaching? Mail Anne (anne@fairsayari.com) of lees deze blog.
Meer weten over Better holidays en verantwoord toerisme? Lees op de ANVR-website of stel je vragen aan Gerben Hardeman (ghardeman@anvr.nl).  
WSBhapril.jpgFoto: Reisorganisaties D-rt Groep, Estivant Vakanties, Explore More en Footprint Travel die hun Travelife Partner bedrijfscertificaat ontvingen.