Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMasterclass Blockchain- laatste 10 plekken!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Masterclass Blockchain- laatste 10 plekken!

Dinsdag 10 maart 2020
Op woensdag 8 april organiseren Hogeschool Saxion en ANVR een Masterclass Blockchain in Deventer. Er zijn nog 10 gratis plekken over voor ANVR-leden.

​Interesse? Meld je dan snel aan via deze link:

blockchain-3585482_1920.jpg 

Blockchain heeft impact op de manier waarop we met elkaar handelen, werken en elkaar vertrouwen. Het biedt mogelijkheden om de uitdagingen op het gebied van vertrouwen, transparantie en bureaucratie aan te pakken en biedt nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Blockchain controleert real-time transacties, vereenvoudigt naleving van de regelgeving, belooft efficiëntiewinsten door middel van het verminderen van tussenpersonen en vermindert het risico op fraude en cybercriminaliteit. Kortom, met blockchaintechnologie kan een meer duurzame, veilige en betrouwbare digitale infrastructuur worden gebouwd. Dat maakt deze technologie in potentie revolutionair. ANVR's Travel Tomorrow gaat komende jaren samenwerken met het lectoraat Blockchain van Saxion Hogescholen. Samen met aangesloten reisondernemers willen we de branche innoveren door gebruik te maken van blockchaintechnologie. De Masterclass Blockchain in Travel is een concreet voorbeeld van deze samenwerking.

Programma:

09.30 uur Inloop

10.00 uur Blockchain Fundamentals

11.30 uur Praktijkcasus

12.00 uur Digitale identiteit en veiligheid op Blockchain: Didux.io

12.30 uur Discussie en vragen

13.00 uur Afsluiting

NB. Het aantal beschikbare plekken voor deze Masterclass is beperkt. Een deel van de plekken is gereserveerd voor de projectgroep  waarin reispartijen samen gaan werken aan toepassing van de blockchaintechnologie in travel. Dezelfde middag volgt een vervolgbijeenkomst van deze projectgroep. Wil je daar ook bij aanwezig zijn dan kun je een mail  sturen naar Gerben Hardeman ghardeman@anvr.nl

Meer informatie en aanmeldng: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-blockchain-in-travel-97746505429

Vragen: traveltomorrow@anvr.nl