Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR-leden scoren allemaal 100% betrouwbaar op website scamadviser.com

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR-leden scoren allemaal 100% betrouwbaar op website scamadviser.com

Dinsdag 10 maart 2020
Uit onderzoek blijkt dat klanten steeds meer online en offline contactmomenten hebben voordat ze een keuze maken voor een reisaanbieder. Als ANVR zijn we hard bezig om reizigers duidelijk te maken wat de toegevoegde waarde van het boeken bij een ANVR-aangesloten reisonderneming is. Vorig jaar lanceerde de ANVR voor alle leden onder meer het certificaat gekoppeld aan het lidmaatschap van de ANVR. Ondanks alle inspanning bereiken we nog niet alle reizigers rechtstreeks.

"Naast alle legitieme aanbieders van reizen zijn er helaas ook veel online oplichters. De afgelopen jaren hebben we hartstikke veel voorbeelden gezien van reiswebsites die scams bleken te zijn. Steeds meer mensen oriënteren zich voor boeken op de legitimiteit van online en offline reisbedrijven. In Nederland is scamadviser.com een veelgebruikt particulier initiatief – voortkomend uit Thuiswinkel.org", zegt Frank Radstake, verantwoordelijk voor consumentenzaken bij de ANVR. "De ANVR is nu een samenwerking aangegaan met scamadviser.com. Alle ons bekende websites van ANVR-leden staan nu standaard op 100% betrouwbaar bij scamadviser.com. Alle mensen die zich via die website oriënteren op de betrouwbaarheid van reisaanbieders, zie nu dat ANVR-bedrijven 100% betrouwbaar scoren. Voor meer informatie worden de mensen indien gewenst doorgelinkt naar de ANVR website".

In geval jullie een website vinden waarvan jullie vermoeden dat het een oplichting betreft, kunnen jullie dat melden bij ledeninfo@anvr.nl.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met Frank Radstake via fradstake@anvr.nl