Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links2e aflevering 'Reiswereld TV': Wijs op Reis

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
2e aflevering 'Reiswereld TV': Wijs op Reis

Donderdag 12 maart 2020
In navolging van het 1e zeer succesvolle filmpje over Corona is nu de 2e aflevering van 'Reiswereld TV': Wijs op Reis beschikbaar voor gratis gebruik. In deze video besteden we aandacht aan de "Wijs op Reis"-campagne van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. In deze video staat belangrijke en waardevolle informatie voor jouw reizigers, die hen helpt om goed voorbereid op reis te gaan. Deel het dus vooral met je klanten, plaats het filmpje op je website en deel ons Facebook-bericht!

De wereld in je hand

 

Met de nieuwe campagne "Wijs op Reis" wil het Ministerie van Buitenlandse Zaken reizigers informeren over het belang van een goede voorbereiding. Met de Reisapp van Buitenlandse Zaken ziet jouw klant in één oogopslag wat het actuele reisadvies is van een bepaald gebied.  

Ook kan de vakantieganger per land allerlei informatie vinden; van een reischecklist tot veiligheidsrisico's en gezondheid. Contactgegevens van ambassades en consulaten per land mogen natuurlijk niet ontbreken. Jan Willem Beaujean, hoofd consulaire zaken bij het Ministerie die in de video de campagne uit de doeken doet, noemt het dan ook "de hele wereld in je hand."

Zowel de campagne als de app zijn mooie initiatieven die de ANVR van harte ondersteunt. Check ons Youtube channel of Facebook pagina en deel dit filmpje met je reizigers en plaats het op je website!