Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR-Congres Marokko gecancelled

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR-Congres Marokko gecancelled

Woensdag 18 maart 2020
In deze bizarre tijden waarbij ontwikkelingen m.b.t. Corona zich voorlopig voortslepen en de reiswereld te maken heeft met de dramatische gevolgen daarvan, heeft het ANVR Bestuur nu al het besluit moeten nemen het ANVR-Congres in Marokko niet door te laten gaan.

'Normaal gesproken' worden namelijk op dit moment hier en op de congresbestemming alle voorbereidingen getroffen om vluchten, hotels, congreslocaties, sponsoren, etc. te reserveren en vast te leggen.
Maar in deze bizarre tijden met Corona, waarbij het vliegen praktisch tot nul gereduceerd is, zijn bedrijven alleen maar druk met het informeren van reizigers, het omboeken & annuleren van reizen, en het in de hand houden van de kosten door allerlei maatregelen te nemen.
Het ANVR-Bestuur heeft weloverwogen tot het besluit moeten komen het ANVR-Congres in Marokko, dat voor half november op de agenda stond, te cancellen. Uiteraard hebben wij contact gehad met de vertegenwoordigers van Marokko, die er begrip voor hebben dat wij dit jaarlijkse event doorschuiven naar volgend jaar.

Uiteraard wensen wij jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden; blijf gezond!