Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksWorkshops 'Purpose Deep Dive' 2019

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Workshops 'Purpose Deep Dive' 2019

Maandag 26 november 2018
Reisbedrijven die een maatschappelijke visie omarmen zullen in staat zijn hun merken flink te laten groeien. Zo groeiden bijvoorbeeld Unilever's 'purpose'-gedreven merken de afgelopen jaren 50% sneller dan de rest van hun merken . Dát het hebben van 'purpose' ook voor reisbedrijven waardevol is, lijkt een no-brainer. Bewijzen en feiten stapelen zich op. Purposegedreven bedrijven doen het simpelweg beter op de klanten- en de arbeidsmarkt.

Vandaar dat we na een succesvolle en inspirerende workshopserie in 2018 en het ANVR Congres Portugal, waar 'People, Purpose, Passion' centraal stonden, wederom een reeks workshops 'Purpose Deep Dive' aanbieden.

Een workshop waarin je concreet handvatten krijgt om niet alleen de purpose te vinden, maar deze concreet te maken in de operatie van de organisatie. Met waarde en betekenis in het leven van klanten. Hoe wordt de relevantie van het reisbedrijf groter? Hoe wordt het reisbedrijf van meer toegevoegde waarde? Hoe komt een reisbedrijf verder dan de ratrace op bestemmingen tegen de laagste prijs?

Voor meer informatie klik hier.