Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksNa ‘Reisvoucher’ in dagbladadvertentie nu ook als TV-Sterspot

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Na ‘Reisvoucher’ in dagbladadvertentie nu ook als TV-Sterspot

Vrijdag 17 april 2020
Deze week, voorafgaand aan de week waarin de meivakantie zou beginnen, komt de ANVR met een TV-Sterspot op NPO. Want reizen en vakantie zitten er nu even niet in en thuisblijven is de norm, maar dromen mag wel!

​ANVR heeft met beide handen het aanbod van Ster reclame aangepakt, waarbij wij als brancheorganisatie de mogelijkheid hebben gekregen gebruik te maken van niet ingevulde zendtijd.
Van 18 t/m 30 april wordt de TV-spot via de NPO-zenders uitgezonden op verschillende momenten. Maar ook jij mag deze TV-spot gratis gebruiken in je social mediakanalen zoals Twitter, Linkedin, Facebook en op je website.
Houd je onze Facebook pagina in de gaten?

Er zijn, in verband met beeld- en geluidsrechten, wel een paar eenvoudige spelregels waar je je aan moet houden om deze TV-spot te mogen inzetten op je social media-kanalen:
Je mag er géén onderdelen uitknippen, je mag er niets aan veranderen of toevoegen (dus niet je eigen firmanaam erbij plaatsen). Kortom, plaats 'm zoals deze TV-spot je wordt aangeboden: in z'n geheel!
(Disclaimer: Copyright ligt bij de ANVR. Eventuele schade die voortvloeit uit het oneigenlijk gebruik -lees: ander gebruik dan hierboven aangegeven- van de TV-spot komt voor rekening van de desbetreffende onderneming.)  

In de afgelopen week is ook de paginagrote advertentie van SGR en ANVR (die eerder verscheen in de Volkskrant, Het Parool en Dagblad Trouw) ook gepubliceerd in het Algemeen Dagblad, Eindhovens Dagblad, Brabants dagblad, PZC (Zeeland), De Stentor, De Gelderlander, Friesch Dagblad, Tubantia, Noordelijke dagbladen combinatie. Wil je deze advertentie gebruiken in je socials? Download 'm hier in jpg!        

Wij bedanken Ster reclame en DPG Media voor de mogelijkheid de coronavoucher onder de aandacht hebben kunnen brengen van de consument.