Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksRené Klawer ontvangt met enthousiasme het ANVR-erelidmaatschap

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
René Klawer ontvangt met enthousiasme het ANVR-erelidmaatschap

Dinsdag 27 november 2018
Een diner dat hem is aangeboden als dank voor alle werkzaamheden die René Klawer heeft verricht voor de Calamiteitencommissie was voor de ANVR tevens aanleiding om René ook in een breder kader te bedanken voor al zijn activiteiten en is hij door de ANVR uitgeroepen tot 'erelid'. De 55-jarige carrière van Klawer speelt zich af in àlle facetten van de reissector.

René mag zich vanwege zijn jarenlange inzet om de reissector te helpen professionaliseren met trots 'erelid' noemen. Frank Oostdam, voorzitter/directeur: "Met deze speciale onderscheiding willen wij René bedanken voor de vele (bestuurlijke) taken die hij door de jaren heen op zich heeft genomen. Hem het erelidmaatschap toekennen is een kleine geste, maar daarmee willen wij hem laten weten zijn actieve rol zeer te waarderen."
Zo stond René o.a. aan de basis van de oprichting van het Calamiteitenfonds, was hij mede-initiator van de Reclamecode Reisaanbiedingen, gaf hij handen en voeten aan de Consumentenvoorwaarden, overlegde met de  Consumentenbond, was actief lid van de Geschillencommissie Reizen, was voorzitter van het platform Toerisme & Recreatie van VNO/NCW en was ongetwijfeld actief in nog vele andere commissies die de branchevereniging toonaangevend maakt.