Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksToekomstbestendige ANVR: korting contributienota

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Toekomstbestendige ANVR: korting contributienota

Donderdag 23 april 2020
Begin 2020 zijn we enthousiast begonnen aan het nieuwe jaar, maar inmiddels voelen we allemaal de gevolgen van Corona. Een contributienota is dan het laatste waar je op zit te wachten. Om jouw organisatie tegemoet te komen, stelt het bestuur voor een korting te geven van 25% en hanteren we een ruimere betaaltermijn.

​Frank Oostdam: "Want ook het werk van de 8-koppige ANVR moet, juist nu, doorgaan! Als straks de consument zijn vouchers inzet om te gaan reizen, bedrijven werken aan 'de kleerscheuren' die ze hebben opgelopen en we ons weer kunnen richten op de toekomst, dan willen we met elkaar weer kunnen werken aan een gezonde, toekomstbestendige reissector! Natuurlijk begrijpen we dat je samen met je medewerkers nu vooral bezig bent met het informeren van reizigers, het omboeken & uitgeven van Corona-vouchers voor geannuleerde reizen en bovenal het in de hand houden van je kosten."

Daarom stelt het bestuur voor, in deze periode waarin je cashflow dramatisch is, alle leden een korting te geven van 25% op de hoogte van de contributienota zoals deze door de leden vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 9 januari jl. Ook willen wij een ruimere betaaltermijn hanteren (tot uiterlijk 1 juli 2020). Tijdens de eerstvolgende ALV -gepland 11 juni a.s.- vraagt het bestuur de leden dit besluit formeel goed te keuren.
"Binnenkort ontvangen onze leden deze contributienota met korting. Zo willen wij reisondernemingen enigszins tegemoet komen en alles in het werk stellen om waar mogelijk de helpende hand te bieden", aldus Oostdam.