Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksNieuwe overeenkomsten verzekeringen en Arbodienstverlening

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Nieuwe overeenkomsten verzekeringen en Arbodienstverlening

Dinsdag 27 november 2018
De ANVR heeft gekeken naar scherpere premies voor de verzekeringen van ANVR-leden om de aangekondigde forse premiestijging van o.a. de ziekteverzuimverzekering te beperken. Er zijn nu verschillende overeenkomsten gesloten. Zo is met De Amersfoortse een overeenkomst gesloten voor de Ziekteverzuim- en de WIA-verzekering, met VGZ voor de Zorgverzekering en met Bee Active voor de Arbodienstverlening.


                   ledenvoordeel.JPG
Binnen www.ANVRledenvoordeel.nl heeft de huidige verzekeraar (De Goudse) aangegeven een forse verhoging van de verzuimverzekeringspremie door te voeren. Na diverse gesprekken met meerdere verzekeraars heeft ANVR Ledenvoordeel met De Amersfoortse een collectieve overeenkomst gesloten voor de ziekteverzuim- en WIA-verzekering. Naast de al scherpe premie die De Amersfoortse hanteert, is er voor ANVR-leden een korting van 10% afgesproken. 

Tevens is gekeken naar de collectieve zorgverzekering en is hiervoor een overeenkomst gesloten met VGZ. Op deze scherpe premies van VGZ ontvangt  de medewerker de volgende korting: 10% op de Basisverzekering, 15% op de Aanvullende verzekering en 10% op de Tandartsverzekering

Voor Arbodienstverlening met Bee Active heeft ANVR Ledenvoordeel een nieuwe overeenkomst gesloten met 10% korting op hun tarieven.

Wil je eerst meer weten of direct gebruikmaken van deze scherpe tarieven?
Kijk op www.anvrledenvoordeel.nl voor meer informatie of neem direct contact op via info@anvrledenvoordeel.nl (tel. 020 3020139)