Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksCorné Hoogendoorn (Corendon) opvolger Judith Eyck als Young talent aan tafel

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Corné Hoogendoorn (Corendon) opvolger Judith Eyck als Young talent aan tafel

Woensdag 6 mei 2020
Het bestuur van de ANVR heeft besloten Corné Hoogendoorn (33), Directeur Marketing bij Corendon, voor de komende 12 maanden te benoemen als Young ANVR talent aan tafel. Hij volgt daarmee Judith Eyck van vakanties.nl op, die deze rol het afgelopen jaar heeft ingevuld. Hoogendoorn sluit vanaf volgende week meteen aan bij de wekelijkse Corona-overleggen van het ANVR-bestuur.

"Judith heeft de rol als jong talent aan tafel met verve verricht en er echt een succes van gemaakt", zegt Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR. "Vanaf dag 1 heeft ze inhoudelijk meegedraaid met het bestuur en door het stellen van scherpe vragen uiteindelijk de discussie en de uitkomsten daarvan verbeterd. Mede vanwege haar goede werk gaan we met veel enthousiasme verder met dit Young ANVR-initiatief. We hebben Corné gekozen uit de vele aanmeldingen die we hebben ontvangen. Dat laat zien dat er veel interesse is in Young ANVR".

Corné Hoogendoorn is verheugd met zijn uitverkiezing: "De reisbranche staat op dit moment voor een enorme uitdaging. Ik ben erg blij dat ik het komende jaar als Young Professional onderdeel zal zijn van het bestuur om deze uitdaging aan te gaan. Ik hoop met mijn ervaring en frisse blik hier een bijdrage aan te leveren en kijk erg uit naar de samenwerking met het ANVR bestuur".


onderwerpen