Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksIs jouw organisatie klaar voor een Shopping Award?

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Is jouw organisatie klaar voor een Shopping Award?

Maandag 3 december 2018
Doe mee en schrijf je nu in voor de Shopping Awards! Met het winnen van deze meest prestigieuze award voor webwinkels en omnichannel retailers kun je je organisatie volop in de schijnwerpers zetten. Inschrijven kan tot en met 25 januari.

Je bent ambitieus, wil graag inzicht in de waardering van consumenten en vakgenoten en natuurlijk wil je een van de Shopping Awards in de wacht slepen!
Het winnen van een Shopping Award genereert veel media aandacht!
Daarnaast geeft een uitgebreid onderzoek (uitgevoerd door een gerenommeerd onderzoeksbureau), juryrapport en/of consumentenoordeel je een goed inzicht in hoe jouw (web)winkel presteert.
Winnaars mogen het hele jaar gratis het logo van de Shopping Awards op hun website vermelden!
En om de 'buitenwereld' te laten zien dat je meedoet aan Nederlands meest prestigieuze (web)winkel awards krijg je een exclusief mediapakket.

Wacht dus niet langer, schrijf je snel in en bekijk in dit filmpje wat je te wachten staat!
                                           SHA2019-300x250.jpg
Voor welke prijs ga je?

Bij de uitreiking zijn er verschillende prijzen en categorieën: Publieksprijzen XS, XL, branchegerichte vakprijzen, de Beste Starter Award en de Intershop B2B Award. 

Belangstellenden die max. 4 miljoen euro per jaar omzetten en over een digitale propositie beschikken, kunnen zich inschrijven voor de Publieksprijzen XS. Partijen met een omzet die hoger ligt, komen in aanmerking voor deelname aan de Publieksprijzen XL en/of de vakprijzen. Voor de Publieksprijs XS, de Publieksprijs XL en de vakprijzen is er een categorie 'travel' waar je je voor kunt inschrijven.
Je kunt natuurlijk hier ook eerst eens even kijken voor welke awards jouw (web)winkel in aanmerking komt.