Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksBedrijven helpen bedrijven: gratis marketingwebinars Red Online

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Bedrijven helpen bedrijven: gratis marketingwebinars Red Online

Donderdag 14 mei 2020
In tijden van crisis leer je je vrienden kennen. De afgelopen periode zijn er veel ondernemers geweest in en om de reisbranche die gratis diensten en producten hebben aangeboden aan de reissector en de reisprofessionals. Zo heeft ANVR Businesspartner Red Online Marketing een online platform gelanceerd om reis- en recreatiebedrijven te helpen sterker uit de strijd te komen. Je kunt gratis deelnemen aan tal van online webinars die zij organiseren.

"De aankomende periode staan onderstaande gratis webinars op het programma. Interessante sprekers met interessante onderwerpen. Veel collega's hebben de afgelopen periode al meegedaan aan één van de webinars. Het kan interessant zijn je aan te melden voor één van de bijeenkomsten. Op het platform Comeback Marketing kun je je aanmelden voor de gratis webinars", zegt Frank Radstake van de ANVR. 

Tony's Chocolonely's missie in marketing - 19 mei

 Visie Microsoft op Corona crisis - 20 mei

 Introductie in Google Hotel Ads - 26 mei

 Facebook's: Redefining Travel during and after Covid-19 - 3 juni

"Daarnaast raad ik iedereen aan die dat nog niet heeft gedaan een gratis account aan te maken op www.travelcollege.nl. Inmiddels zijn daar meer dan 3000 branchegenoten aan het online leren geslagen. Eén van de nu wel goed passende e-learnings is die over effectief (online) thuiswerken", zegt Radstake.