Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksExtra voucherwaarde van +15% op KLM tickets

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Extra voucherwaarde van +15% op KLM tickets

Maandag 18 mei 2020
Afgelopen vrijdag werd in de pers een bericht gepubliceerd dat KLM de waarde van vouchers met 15% zou verhogen. De berichtgeving leidde tot vragen van klanten bij ANVR reisondernemingen.

De KLM was onder druk komen te staan na de mededeling van de EU dat de klant een keus moet krijgen tussen een voucher of geld terug. Op grond hiervan werd door de Minister van IenW de aanwijzing aan de ILT (om hierop niet te controleren) acuut ingetrokken.

De ANVR heeft  direct contact opgenomen met KLM Nederland. KLM heeft ons bevestigd voornemens te zijn om de voucher aantrekkelijker te maken om zo de klant te stimuleren te kiezen voor de voucher. Aan de regeling wordt door KLM echter nog gewerkt. Daarom is hierover op de website van KLM of de ACN voor agenten nog niks te vinden. Aandachtspunt voor de ANVR is uiteraard de verwerkbaarheid van extra voucherwaarde voor de reisagent. Afgesproken is dat op grond van de ervaring met de extra voucherwaarde van andere airlines de gewenste cases met KLM worden gedeeld. Vanuit de ANVR CLO en de commissie lijndienst wordt hieraan gewerkt!