Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksStukken beschikbaar digitale Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2020

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Stukken beschikbaar digitale Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2020

Donderdag 28 mei 2020
​Het bestuur van de ANVR nodigt de leden uit voor de 78ste Algemene Ledenvergadering van de ANVR die wordt gehouden op donderdag 11 juni a.s. van 12.00-13.00 uur. Deze ledenvergadering wordt digitaal georganiseerd. Op basis van recente noodwetgeving kunnen verenigingen ledenvergaderingen tot 1 september a.s. digitaal organiseren, zelfs als de statuten daar (nog) niet in voorzien.

Als je deel wilt nemen aan de ALV kun je je aanmelden via de agenda. Let op: de vergadering is vanzelfsprekend alleen voor leden van de ANVR.

Alle relevante vergaderstukken voor de ALV zijn beschikbaar op het ledendeel van de website(zie downloads).

Op de agenda staan onder meer de goedkeuring van het jaarverslag 2019 en de vaststelling van de aangepaste begroting 2020. Daarnaast gaat het bestuur graag met de leden in gesprek over de stand van zaken van alle activiteiten die worden ontplooid in het kader van de lopende Covid19-crisis.

Leden die aanvullende onderwerpen willen agenderen voor deze ALV, kunnen deze (na aanmelding voor de ALV) schriftelijk agenderen door een mail te sturen aan Frank Radstake (fradstake@anvr.nl).