Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksPremie-aanpassing ANVR-Aansprakelijkheidsverzekering

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Premie-aanpassing ANVR-Aansprakelijkheidsverzekering

Vrijdag 29 mei 2020
Op ons verzoek heeft AON besprekingen gevoerd met de 2 grootste aanbieders van Aansprakelijkheidsverzekeringen, te weten AMLIN en Allianz om tot een aangepaste premie te komen.

​Voor polissen gesloten bij Allianz:

Je hoeft niets te doen. Er wordt te zijner tijd gewoon naverrekend op basis van jouw (jaar)cijfers, wel verlaagt Allianz de voorschotpremie met 50%. Echter de minimumpremie van EUR 1.650,00 (excl. Assurantiebelasting) blijft de absolute ondergrens.

Voor polissen gesloten bij MS AMLIN:

MS AMLIN geeft een premieverlaging van 20% op de huidige voorschotpremies. Verrekening vindt plaats bij  de definitieve premie over 2020 maar je kan Aon verzoeken die 20% alvast te corrigeren.

MS AMLIN heeft aangegeven aan het eind van dit jaar haar standpunt te heroverwegen op basis van de resultaten qua omzetontwikkeling en schadeverloop.

Binnen AON is  Jolanda.Otten@aon.nl jouw aanspreekpunt. Op verzoek van diverse leden hebben wij met de verzekeraars hierover gesproken. Het staat je uiteraard vrij om andere of meer regelingen te treffen met jouw tussenpersoon, bijvoorbeeld middels gespreide betaling of andere specifiek voor jouw bedrijf geldende situaties

MS AMLIN en Allianz zijn, via Aon, veruit de grootste aanbieders van Aansprakelijkheidsverzekeringen. Ook andere tussenpersonen kunnen vergelijkbare aanbiedingen doen.  

Quorim BV heeft voor haar klanten enige tijd geleden al een regeling getroffen, die in grote lijnen overeenkomt met die van Allianz.