Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksBedrijven helpen bedrijven: nieuwe gratis marketingwebinars RED Online Marketing

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Bedrijven helpen bedrijven: nieuwe gratis marketingwebinars RED Online Marketing

Maandag 8 juni 2020
We hebben al veel verschillende initiatieven voorbij zien komen de afgelopen tijd van bedrijven die bedrijven helpen. Mooi om te zien dat iedereen zijn creatieve brein gebruikt om juist sterker uit de strijd te komen. Zo heeft ANVR businesspartner RED Online Marketing een platform gelanceerd om sterker uit de strijd te komen. Afgelopen weken hebben zij al vele reisondernemingen kennis bijgebracht over hoe zij in deze crisistijd hun online marketing kunnen inzetten of optimaliseren.

''Met al veel webinars en een aantal roundtable sessies achter de rug, en met meer dan 900 deelnemers in totaal, kun je wel zeggen dat dit platform toegevoegde waarde biedt. Ook de komende periode staat er weer een aantal gratis webinars op het programma met interessante sprekers. Via Comeback Marketing kun je je gratis aanmelden voor deze webinars'' zegt Frank Radstake van de ANVR.

Marketing voor de Duitse markt - 11 juni
E-mailmarketing voor Travel en Leisure - 16 juni
Hoe succesvol in de pers komen - 23 juni
Display Advertising - 25 juni
Succesvolle vs niet succesvolle bedrijven - 30 juni
Google Analytics - 2 juli
Google My Business - 7 juli

 ''Ook als je werkzaam bent als online marketeer is het aan te raden om de webinars te volgen. Je kunt al je vragen stellen tijdens de webinars. Mocht je vervolgens wat verdieping willen, dan hebben de specialisten van RED Online Marketing een uitgebreide online E-learning voor je samengesteld. Zo kun je in deze tijd je kennis blijven verbreden,'' zegt Radstake.

Ook ANVR-partner Stichting Reiswerk biedt via www.travelcollege.nl e-learnings aan op gebied van e-commerce marketing. Voor als je wilt leren in je eigen tijd!