Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksWelkom bij de ANVR Nieuwjaarsreceptie op 3 januari 2019

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Welkom bij de ANVR Nieuwjaarsreceptie op 3 januari 2019

Maandag 10 december 2018
We vinden het leuk als jij, reisprofessional, aanwezig bent bij het altijd drukke en gezellige Nieuwjaarsevent! Samen met jou en andere reisondernemers, business partners en relaties van de ANVR heffen wij graag het glas op 2019! De nieuwjaarsborrel staat voor je klaar op donderdag 3 januari 2019 tussen 17.00 en 20.00 uur, traditiegetrouw op Kasteel 'De Hooge Vuursche', Hilversumsestraatweg 14 in Baarn.

Nieuwjaar_2019_verkleind.jpg
Vooruitkijken past de reissector meer dan terugblikken, maar op de drempel van 'oud en nieuw' ontkom je er niet helemaal aan.
Maar ook in 2019 staan we voor nieuwe uitdagingen. De wereld draait op volle toeren, het klimaat verandert, het gedrag van consumenten is grillig, je wilt inspelen op wensen en behoeftes. Kunstmatige intelligentie, blockchain en andere slimme technieken helpen ons als 'ondernemers in reizen' om de juiste keuzes te maken.
Het is geen 'survival of the fittest'- we weten immers dat niet de sterksten overleven, maar zíj die zich het beste weten aan te passen; ook in 2019!

Wij wensen je alvast sfeervolle feestdagen met familie, vrienden en kennissen en hopen je donderdag 3 januari te ontmoeten bij het ANVR Nieuwjaarsevent.
Laat je ons uiterlijk 2 januari via ikkomook@anvr.nl even weten of je komt of meld je aan via de knop aanmelden.