Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksFlinke toename van online leren op Reiswerk Travel College tijdens de coronacrisis

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Flinke toename van online leren op Reiswerk Travel College tijdens de coronacrisis

Dinsdag 16 juni 2020
Op het online leerplatform van Reiswerk, Travel College, hebben we de afgelopen maanden een behoorlijke groei gezien. Reismedewerkers zetten de extra tijd die ze hadden door de coronacrisis goed in door hun kennis bij te spijkeren. We geven je graag een kijkje in de cijfers van ons online leerplatform.

Flinke toename van online leren tijdens de coronacrisis

Ondanks dat de reismedewerkers heftige maanden achter de rug hebben, zijn ze niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo hebben ze onder andere flink in hun eigen ontwikkeling geïnvesteerd, door verschillende cursussen te volgen op Travel College, hét online leerplatform voor de reisbranche, powered by Reiswerk. Niet alleen de hoeveelheid gebruikers, maar ook het aantal gevolgde modules per persoon hebben wij flink zien toenemen tijdens de corona crisis.

Nóg meer reismedewerkers zijn online gaan leren

De afgelopen maanden zijn ruim 750 extra reismedewerkers bij ons aan het online leren geslagen. Daarmee heeft Reiswerk Travel College inmiddels al bijna 4.250 gebruikers die vol energie aan hun persoonlijke ontwikkeling werken: samen hebben ze al 14.657 e-learnings, webinars en essentials gevolgd. In april en mei werd er per persoon gemiddeld aan zes modules per maand deelgenomen, ruim twee keer zoveel dan in dezelfde periode vorig jaar. We zien dat onze reismedewerkers voornamelijk in de e-learnings zijn gedoken, waarbij ze uitgebreid aandacht hebben besteed aan een onderwerp waar ze (nog) beter in wilden worden.

Reiswerk is meer dan ooit bezig om het aanbod van Travel College te laten aansluiten op de huidige situatie. Zo staat nu de kwartaallijn 'Corona, efficiënt en gezond thuiswerken' online, waarbij je onder andere meer leert over effectief online thuiswerken en videobellen. Wat voor ontwikkelingen er ook voor de deur staan, we proberen continu te voldoen aan de behoeften van de medewerkers in de reisbranche. In onze cijfers laten we onder andere zien welke modules en essentials het meest populair zijn, kijk voor meer informatie en de cijfers op de website van Reiswerk.