Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links#Veilig op Vakantie: filmpjes om te delen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
#Veilig op Vakantie: filmpjes om te delen

Woensdag 17 juni 2020
Sommige reizigers zijn nog huiverig om echt te boeken, maar allemaal hebben we zin in vakantie! "Hoe veilig is het om nu te gaan, en kan ik wel echt genieten van mijn vakantie?" Deze en veel andere vragen van consumenten komen hierop neer. Daarom gaan we een aantal korte filmpjes publiceren.

In de komende tijd proberen we aan de hand van filmpjes enkele belangrijke onderwerpen aan bod te laten komen. In sommige filmpjes wordt een specifieke vraag beantwoord, in andere zullen reisexperts ter plekke informatie geven over de situatie op bestemming.

Deze films zullen we op onze Facebook pagina en ons Youtube-kanaal publiceren, waarbij we steeds verwijzen naar de meest gestelde vragen artikel op de ANVR site.

We vragen alle leden om deze films zo veel als mogelijk te delen. Dat kan natuurlijk door onze Facebook post te delen of de Youtube-versie van de films. Zet deze in op je eigen socials of post ze op je pagina. Als maar zoveel mogelijk potentiële reizigers de films zien. Hopelijk dragen we zo met elkaar een steentje bij aan het enthousiasmeren van reizigers en het op gang brengen van boekingen.