Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksNieuwe module Travel College: Online Branding

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Nieuwe module Travel College: Online Branding

Woensdag 24 juni 2020
Wat is online branding en waarom is het zo belangrijk? Hoe kan je jouw merk op de juiste manier onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Een bekend merk zorgt op het moment van oriëntatie voor vertrouwen én zorgt er voor dat een klant sneller die vakantie boekt.

Reiswerk heeft de nieuwe module Online Branding op Travel College online gezet. In deze e-learning leer je wat online branding is en hoe bedrijven en merken online branding in kunnen zetten.  

Ook in deze roerige tijden heb je nog steeds last van veel concurrentie. Daarom is het belangrijk dat je onderscheidend bent ten opzichte van je concurrenten. Consumenten willen tegenwoordig snelheid, gemak en op dit moment vooral zekerheid. Als een klant online een reis wil boeken dan wil de klant een bepaalde zekerheid, dat alles goed geregeld is en dat de vakantie is zoals men die verwacht en waar men voor betaalt. Online branding is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep op het juiste moment jouw boodschap ziet. Je wilt dat klanten bij jou boeken omdat ze vertrouwen hebben in jouw merk, service en kwaliteit. Klanten willen een goede ervaring en een mooie herinnering overhouden aan hun vakantie, des te belangrijker is het om waar te maken wat je aanbiedt. Als de klant bij jou die onvergetelijke vakantie krijgt, is de kans groot dat hij de volgende keer weer bij jou terugkomt. 

De e-learning Online Branding is ontwikkeld vanuit onze samenwerking met thuiswinkel.org.  

Benieuwd? Kijk voor meer informatie op de website van Reiswerk of ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl