Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksHR Expert sessie: Reiswerk tools

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
HR Expert sessie: Reiswerk tools

Woensdag 8 juli 2020
Als arbeidsmarktfonds staat Reiswerk voor de reismedewerkers klaar, ook in crisis tijd! Dit doen zij onder andere door verschillende tools aan te bieden. Voor HR medewerkers organiseren zij een digitale HR Expert sessie om uit te leggen hoe deze tools ingezet kunnen worden voor medewerkers die hun baan (dreigen) te verliezen.

​Vorige week is de speciale Snel weer aan het werk pagina gelanceerd op de website van Reiswerk. Deze pagina is speciaal ingericht voor reismedewerkers die hun baan verliezen of dreigen te verliezen vanwege de coronacrisis. Praktische informatie over het verliezen van je baan, maar ook sollicitatietips, skills assessments en loopbaancoaching. Als arbeidsmarktfonds staat Reiswerk voor de reismedewerkers klaar, ook in crisis tijd!

Als HR medewerker zijn deze tools goed te gebruiken ter ondersteuning van bijvoorbeeld een (sociaal) plan. Maar wat houdt elke tool nou precies in en wat is de werking hiervan? Dat legt Reiswerk graag aan je uit in een HR Expert sessie op donderdag 16 juli van 10.00 – 11.00 uur.

De sessie vindt online plaats. Inschrijven voor deze sessie kan via het formulier op de website van Reiswerk.