Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksWorkshops 'Purpose Deep Dive' 2019

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Workshops 'Purpose Deep Dive' 2019

Maandag 17 december 2018
Reisbedrijven die een maatschappelijke visie omarmen zullen in staat zijn hun merken flink te laten groeien. Zo groeiden bijvoorbeeld Unilever's 'purpose'-gedreven merken de afgelopen jaren 50% sneller dan de rest van hun merken . Dát het hebben van 'purpose' ook voor reisbedrijven waardevol is, lijkt een no-brainer. Bewijzen en feiten stapelen zich op. Purpose-gedreven bedrijven doen het simpelweg beter op de klanten- en de arbeidsmarkt.

Vandaar dat we na een succesvolle en inspirerende workshopserie in 2018 en het ANVR Congres Portugal, waar 'People, Purpose, Passion' centraal stonden, wederom een reeks workshops 'Purpose Deep Dive' aanbieden.
Purpose_Deep_Dive.jpg
Een workshop waarin je concreet handvatten krijgt om niet alleen de purpose te vinden, maar deze concreet te maken in de operatie van de organisatie. Met waarde en betekenis in het leven van klanten. Hoe wordt de relevantie van het reisbedrijf groter? Hoe wordt het reisbedrijf van meer toegevoegde waarde? Hoe komt een reisbedrijf verder dan de ratrace op bestemmingen tegen de laagste prijs?

Waar
Synergie, Werkspoorkathedraal,  Utrecht.

Wanneer
Dinsdag 12, 19 Maart en 2 en 16 april van 13 – 17 uur

Voor wie
Directie en senior management reisondernemingen

Door wie
De workshops worden verzorgd door Joris van Zoelen, een gerenommeerde organisatiestrateeg van Synergie met 25 jaar ervaring op het gebied van visie, leiderschap, organisatieverandering en marktstrategie. Hij was o.a. keynotespeaker  op het ANVR-Congres 2018 , het Wereld Toerisme Event 2017 en 'Changes in Tourism' op de Vakantiebeurs 2018

Kosten
Deelname bedraagt € 595,- excl. btw. En kun je onverwacht een keer niet; een collega mag jouw plaats innemen. 
Vroegboektarief: wanneer je voor 15  januari 2019 je inschrijft geldt de early-bird van € 495 ex BTW.

Interesse?
Schrijf je in o.v.v. functie en naam en neem een duik in de 'purpose-economy'! Email:  traveltomorrow@anvr.nl

Benieuwd wat andere deelnemers van de eerste Purpose workshopreeks vonden? Kijk dan op de download testimonials