Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksGratis webinar ‘Wegwerpplastic’ tijdens de Coronacrisis

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Gratis webinar ‘Wegwerpplastic’ tijdens de Coronacrisis

Donderdag 9 juli 2020
Meer dan 100 ANVR-reisorganisaties en 100 andere toeristische bedrijven hebben -alweer een jaar geleden- de Internationale Tourism Plastic Pledge ondertekend. Een geweldige stap om vervuiling op onze mooie vakantiebestemmingen aan te pakken. Maar hoe komen we deze belofte na in deze coronatijd? Experts op dit gebied delen graag hun ervaring met jou tijdens het digitale (via Teams), Engelstalige, gratis webinar dat plaats vindt op woensdag 22 juli van 14 tot 15 uur. Meld je aan!

​Hebben we wegwerpplastic nog nodig om onze klanten hygiënestandaarden te garanderen? En wist je dat plastic handschoenen en maskers meer ziektekiemen verspreiden dan dat ze voorkomen? Dat water dat ter plaatse wordt gefilterd, gebotteld en geserveerd, waarschijnlijk hygiënischer is dan plastic flessen voor eenmalig gebruik?

Deze en andere vragen worden beantwoord door de experts Saskia Pepping van MVO Nederland en Jo Hendrickx met Rachel McCaffery van Travel Without Plastic. Zij geven je ook praktische tips hoe je kunt omgaan met wegwerpplastic en helpen je bij het maken van geschikte keuzes voor jouw reisorganisatie en bij het definiëren van een beleid op de lange termijn. Meer ANVR-info over plasticvrije vakantie vind je ook hier.

Registreren kan via deze link.