Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksOmscholing voor reisprofessionals

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Omscholing voor reisprofessionals

Donderdag 9 juli 2020
Reiswerk is er voor iedereen die in de reissector werkt, ook voor de medewerkers die hun baan dreigen te verliezen. Zij ondersteunen hen graag bij het vinden van een nieuwe baan door verschillende tools beschikbaar te stellen. Het liefst behouden zij ze voor de reisbranche, maar als dat niet mogelijk blijkt, helpen ze hen bij het vinden van een baan in een andere sector.

​Veel medewerkers in de reisbranche dreigen hun baan te verliezen als gevolg van de coronacrisis. Het zal niet voor iedereen mogelijk zijn om een nieuwe baan in de reisbranche te vinden. Omscholing kan een optie zijn. Er zijn nog steeds een aantal sectoren waar ze staan te springen om medewerkers. Zo is de vraag naar mensen in de zorg, onderwijs, ICT en de bouw onveranderd hoog. Reiswerk heeft vanuit de samenwerking met Createment hun toolkit uit kunnen breiden met de mogelijkheid om reisprofessionals om te scholen tot IT'er of Online Marketeer.

Reisprofessionals die een baan in de IT of Online Marketing willen, maar niet de juiste opleiding en ervaring hebben, kunnen een omscholingstraject volgen. Kijk voor meer informatie op de website van Reiswerk.