Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR: deelname aan Reiswerk HR expert sessie sterk aanbevolen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR: deelname aan Reiswerk HR expert sessie sterk aanbevolen

Vrijdag 10 juli 2020
Vorige week heeft onze partner Reiswerk de speciale 'Snel weer aan het werk' pagina gelanceerd op www.reiswerk.nl. Deze pagina is speciaal ingericht voor reisprofessionals die hun baan hebben verloren, gaan verliezen of dreigen te verliezen vanwege de coronacrisis.

​Op deze pagina vinden reisprofessionals praktische informatie passend bij hun situatie en een toolkit met alle instrumenten die Reiswerk biedt, zoals skills assessments, loopbaancoaching en omscholing naar een andere baan. Het eigen digitale opleidingshuis van de reisbranche www.travelcollege.nl speelt daarin een belangrijke rol.

"Voor ANVR-reisbedrijven zijn deze tools goed te gebruiken ter ondersteuning van bijvoorbeeld een (sociaal) plan of om invulling te geven aan de opleidingsverplichting uit de NOW 2.0.  Reiswerk legt in een snelle sessie uit op donderdag 16 juli a.s. van 10.00 – 11.00 uur waar elke tool voor kan worden ingezet", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Deelname voor elke HR-professional of eigenaar met HR in het takenpakket is nadrukkelijk de moeite waard".

Inschrijven voor deze sessie kan via de Reiswerk website. De sessie vindt online plaats. Na inschrijving ontvangen de deelnemers op dinsdag 14 juli een bevestiging met daarin de inloggegevens.