Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksAd Blom (administrateur ANVR) vandaag met pensioen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Ad Blom (administrateur ANVR) vandaag met pensioen

Donderdag 30 juli 2020
Na meer dan 20 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de financiën van de ANVR en de laatste jaren ook van stichting Reiswerk, heeft Ad Blom vandaag afscheid genomen van ANVR en Reiswerk om te gaan genieten van zijn welverdiende (deel-) pensioen. Op gepaste wijze - rekening houdend met de corona-voorschriften - heeft de ANVR vandaag Ad Blom in het zonnetje gezet en een leuke laatste werkdag geboden.

​"Vanzelfsprekend gaan we de komende periode nog een keertje goed afscheid nemen van Ad met een gezellige BBQ. Dat heeft hij ook meer dan verdiend. De afgelopen twee decennia heeft hij op indrukwekkende wijze de financiën van eerst de ANVR en daarna stichting Reiswerk geprofessionaliseerd. We zullen hem dan ook zeker gaan missen. Tegelijkertijd hebben we met Jannetta van der Krol een prima vervanger geregeld, die het afgelopen half jaar goed is ingewerkt door Ad en te bereiken is op financien@anvr.nl", zegt Frank Oostdam, directeur van de ANVR.

Gelukkig gaat Ad Blom nog niet helemaal verloren voor de reisbranche. "De komende periode ga ik via ANVR-partner Q-benefits aan de slag met het onder de aandacht brengen van alle mogelijkheden die we bieden via ANVR ledenvoordeel", zegt Ad Blom. "Ik kijk er naar uit met veel bedrijven contact te blijven houden".