Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksGebruik van Travel College goede invulling van scholing binnen NOW 2.0

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Gebruik van Travel College goede invulling van scholing binnen NOW 2.0

Maandag 3 augustus 2020
ANVR werkt binnen Stichting Reiswerk met vakbonden FNV en CNV Vakmensen aan de ontwikkeling van de reisbranche, onder meer door het stimuleren van scholing van medewerkers. In een eerder nieuwsbericht schreef Reiswerk al over specifieke eisen behorend bij de NOW 2.0. Als werkgever heb jij bij de gebruikmaking van de subsidie de verplichting om jouw medewerkers te motiveren aan bij- of omscholing te doen. Travel College, het online leerplatform voor de reisbranche, voldoet aan deze verplichting. Registratie is gratis, net als het volgen van alle leeroplossingen, voor iedereen die in de reisbranche werkt. Dus ook voor jouw medewerkers als ANVR reisonderneming!

"Het is natuurlijk wel belangrijk dat je jouw collega's wijst op de mogelijkheden van Travel College. Om je hierbij te helpen heeft Reiswerk de informatiebrief "motiveren tot scholing" opgesteld", zegt Frank Radstake, namens ANVR voorzitter van stichting Reiswerk. "Deze brief omvat alle informatie die belangrijk is voor je medewerkers om te starten met leren. En biedt jou het vertrouwen dat je op gepaste wijze invulling hebt gegeven aan die stimuleringsverplichting!"

Daarom: ben jij een werkgever in de reisbranche en maak je gebruik van de NOW 2.0 regeling? Stuur dan de informatiebrief "motiveren tot scholing" van Reiswerk om je medewerkers te wijzen op de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Travel College (www.travelcollege.nl).

                                         REISWERK LOGO_verkleind.jpg