Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksZónder inloggen direct ANVR-Nieuws lezen

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Zónder inloggen direct ANVR-Nieuws lezen

Maandag 15 oktober 2018
Vanaf nu kun je zónder eerst in te loggen direct het volledige ANVR-Nieuwsbericht lezen op de ANVR-website. En wil je meer weten over bepaalde onderwerpen, doorklikken naar boekingscijfers, downloads, toelichting of andere voor jou relevante informatie? Dan log je gemakkelijk in door even je naam, email en organisatie achter te laten.

Wij willen jou en andere reisprofessionals zo goed & snel mogelijk informeren en je helpen bij je dagelijkse werkzaamheden. Dus om je nog beter op de hoogte te houden van het ANVR-Nieuws en alles wat er speelt, hoef je vanaf nu niet meer eerst in te loggen, maar kun je direct het volledige bericht lezen.
Wij sturen je twee keer per week, op dinsdag- en donderdagochtend en zo nodig vaker, de ANVR-Nieuwsbrief die dus voor iedereen direct toegankelijk is.  

Maar wil je meer weten, inzage hebben in boekingscijfers, toelichtingen of verdere uitleg lezen? Log dan even gemakkelijk in door je naam, email en organisatie achter te laten. Je kunt àlle voor jou relevante informatie vinden op www.anvr.nl en door gebruik te maken van het zoekveldje. En heb je toch nog een vraag, stuur deze dan naar ledeninfo@anvr.nl; we helpen je graag.