Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksWebinar ‘Covid 19 en toekomstscenario’s’ gemist? Kijk terug!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Webinar ‘Covid 19 en toekomstscenario’s’ gemist? Kijk terug!

Maandag 28 september 2020
De ANVR samen met CELTH hebben op donderdag 24 september jl. een viertal toekomstscenario’s gepresenteerd ter inspiratie en als strategische vooruitblik om te zien waar en hoe je nieuwe wegen kunt inslaan. De volledige presentatie is nu terug te kijken.

Duidelijk is dat toeristische bedrijven en bestemmingen wereldwijd ongekend hard worden geraakt door de Covid-19-crisis. Onduidelijk is hoe lang deze gezondheidscrisis voortduurt en hoe we de komende tijd om kunnen/mogen gaan met het internationaal reisverkeer. CELTH (Center of Expertise Leisure Tourism & Hospitality) wil bestemmingen bedrijven en organisaties uit de reissector helpen een perspectief te schetsen dat houvast biedt bij het vinden van nieuwe wegen om de toekomst (weer) met vertrouwen tegemoet te zien. Zij hebben vier toekomstperspectieven ontwikkeld voor reizen na deze crisis. Je kunt het rapport met de ‘Vier toekomstperspectieven voor de bezoekerseconomie na Covid-19’ downloaden.
En je kunt ook de hele presentatie en toelichting van CELTH’s scenario-experts Albert Postma en Stefan Hartman van 24 september terugkijken en luisteren.