Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Linksa.s. Maandag webinar met Amadeus: je kan je nog aanmelden

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
a.s. Maandag webinar met Amadeus: je kan je nog aanmelden

Donderdag 1 oktober 2020
Maandag 5 oktober van 12.30- 13.30 organiseert de ANVR met Amadeus een webinar over de recent afgesloten NDC-deal van Amadeus met KLM. KL/AF.

Voor meer details ze het ANVR Nieuws van 24 september hierover.  Voor agenten is het belangrijk om te weten wat precies de consequenties gaan worden van deze afspraken; niet alleen in relatie tot Amadeus, maar ook in relatie tot KLM.  De meeting is met name gericht op IATA-agenten. Aangezien de afspraken wel eens richtinggevend kunnen zijn voor andere GDS'en, is het ook voor IATA-agenten werkend met andere GDS'en verstandig om mee te doen.
Namens Amadeus zal Ludo Verheggen (Global Director Air Content Acceleration), Stef Rijkers (Manager Consolidators & Networks) en Hubert van Velden (Manager Retail – Touroperators) deelnemen aan de meeting. De bijeenkomst wordt gemodereerd door Walter Schut van de ANVR.
Voor het webinar is een flinke belangstelling maar aanmelden is nog mogelijk via de agenda  (klik op de link voor het ledendeel – inloggegevens noodzakelijk). Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).
De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk op de ochtend van de bijeenkomst.

Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.