Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksDrie nieuwe modules in Travel College

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Drie nieuwe modules in Travel College

Dinsdag 6 oktober 2020
Online marketing, tegenwoordig is het niet meer weg te denken in je marketing- en communicatieplan. Als reisorganisatie is online marketing bovendien ook van groot belang om gevonden te worden én om je bereik te vergroten. Sinds kort zijn er bij Travel College weer drie nieuwe e-learnings hierover toegevoegd. In deze modules wordt dieper ingegaan op social media, marketplaces en trends & innovatie. De drie modules zijn door Reiswerk toegevoegd aan het leerplatform Travel College, het gratis online leersysteem voor medewerkers in de reisbranche.

​Social Media gaat over het succesvol inzetten van je social media kanalen. Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf succesvoller bent dan je concurrent? En hoe zorg je er voor dat social media voor jouw bedrijf werkt? Tijdens deze module over social media krijg je praktische handvatten waarmee je effectief je social media kan inzetten voor je bedrijf. 

De module Marketplaces duikt in de wereld van online verkoopplatformen. Dit zijn plekken waar verkopers hun producten aanbieden zoals Bol.com en Amazon. De afgelopen jaren zijn deze platformen steeds populairder geworden, waarbij ze ook steeds relevanter worden voor de reisbranche. In deze e-learning leer je hoe je een marketplace kan opstarten én hoe je er voor zorgt dat het ook een succes wordt.
Als laatste is er een module over Introductie in Trends & Innovatie toegevoegd. In deze e-learning nemen Wijnand Jongen (directeur van Thuiswinkel.org) en Kitty Koelemeijer (Hoogleraar Marketing en Retailing Nyenrode Business Universiteit) je mee door vier megatrends van de e-commercesector die in de nabije toekomst op ons afkomen.

Alle drie de e-learnings zijn ontwikkeld vanuit onze samenwerking met thuiswinkel.org.  

Benieuwd? Kijk voor meer informatie op de website van Reiswerk of ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl