Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksCorona-vragenuur gaat door als wekelijks ANVR-vragenuurtje

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Corona-vragenuur gaat door als wekelijks ANVR-vragenuurtje

Maandag 12 oktober 2020
Sinds maart jl. organiseert de ANVR elke vrijdag van 12 tot 13 uur digitale vragenuurtjes voor de leden voor alle vragen die te maken hebben met Covid19. Het in eerste instantie tijdelijke initiatief bevalt ANVR en de leden zo goed dat we er vanaf nu een vast element in de week van maken. De vragen kunnen dan ook over eventuele andere onderwerpen gaan die niet Corona-gerelateerd zijn.

"Elke week doen er tussen de 65 en 100 leden mee aan de Teams-meetings die we organiseren. We merken dat het de leden helpt dat ze een snel antwoord krijgen en andere deelnemers dat er vragen worden beantwoord die ze misschien zelf ook hebben. Of ze worden door de vraagstellers op goede ideeën gebracht die ze nog niet hadden. Dat helpt en merken we aan de kwaliteit van de vragen die na afloop van de vragenuurtjes worden gesteld via ledeninfo@anvr.nl", zegt Frank Radstake van de ANVR, die de vragenuurtjes modereert. "Het feit dat we alle deskundigheid meebrengen, maakt dat we bijna alle vragen meteen kunnen beantwoorden. Een mooie manier om de leden te helpen in ingewikkelde tijden. En vanaf nu kan dat dus voor alle vragen die de leden hebben. We zien dat er veel mensen regelmatig inbellen, maar er is natuurlijk ruimte voor nieuwe deelnemers".

Het eerstvolgende vragenuurtje is op vrijdag 16 oktober a.s. van 12.00-13.00 uur. Aanmelden kan via de agenda. (Let erop dat je op 'aanmelden' klikt en een bevestiging ontvangt).