Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder aanmelding online Masterclass ‘Blockchain in Travel’

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder aanmelding online Masterclass ‘Blockchain in Travel’

Dinsdag 20 oktober 2020
Op dinsdag 27 oktober van 10.30 - 12.45 uur organiseert ANVR’s Travel Tomorrow in samenwerking met Saxion Hogescholen een online Masterclass ‘Blockchain in Travel’. In korte tijd leer je meer over hoe je met het inzetten van blockchaintechnologie een meer duurzame, veilige en betrouwbare infrastructuur in de reiswereld kan bouwen.

blockchain2.jpg

​Blockchain heeft impact op de manier waarop we met elkaar handelen, werken en elkaar vertrouwen. Het biedt mogelijkheden om de uitdagingen op het gebied van vertrouwen, transparantie en bureaucratie aan te pakken en het biedt nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Blockchain controleert real-time transacties, vereenvoudigt het naleven van regelgeving, belooft efficiëntiewinsten door middel van het verminderen van tussenpersonen én het vermindert risico op fraude en cybercriminaliteit. 

Kortom: met blockchaintechnologie bouw je een meer duurzame, veilige en betrouwbare digitale infrastructuur. Dat maakt deze technologie in potentie zo revolutionair.

ANVR's Travel Tomorrow werkt hiervoor samen met het lectoraat Blockchain van Saxion Hogescholen. En samen met aangesloten reisondernemers willen we de reissector innoveren door gebruik te maken van blockchaintechnologie. De Masterclass 'Blockchain in Travel' is een concreet voorbeeld van deze samenwerking en staat open voor àlle leden van de ANVR.

Kopgroep Blockchain. De Masterclass draagt bij aan het selecteren van een aantal pilotprojecten waarin reispartijen, tijdens een verdiepende sessie, gaan samenwerken aan het toepassen van blockchaintechnologie in travel. Deze online sessie vindt  plaats op 3 november (10.30 – 12.30 uur).  Interesse? Laat dit dan weten aan Gerben Hardeman ghardeman@anvr.nl

Programma:
10.00 uur Blockchain Fundamentals: Chhay Lin Lim, docent/onderzoeker in Saxion Lectoraat Blockchain en co-founder Serey Blockchain
11.15 uur Pauze
11.30 uur Praktijkcasus, digitale identiteit en veiligheid op Blockchain: Elkan Roelen, founder en CEO Didux.io
12.30 uur Discussie en vragen

Aanmelden
Wil je hier ook alles van weten?
Meld je vr 23 oktober aan door in te loggen op de agendamodule  www.anvr.nl. Je ontvangt dan voor aanvang van de online Masterclass een mail met een link naar de workshop.
Deelname is gratis en staat open voor alle ANVR-leden.
Wil je meer informatie? Mail naar Gerben Hardeman ghardeman@anvr.nl